تبلیغات
کفیر نوشابه ای از دل طبیعت


کفیر نوشابه ای از دل طبیعت
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
 

فرآیند تولید کفیر

 

‌كفیر یك نوشیدنی ترش و گازدار و یك فرآورده حاصل از تخمیر شیر است. در حقیقت كفیر یكی از قدیمی‌ترین فرآورده‌های شیر است كه سرمنشاء آن را به سرزمین قفقاز نسبت داده‌اند. مردمان قفقاز به داشتن عمری طولانی شهرت دارند كه یكی از علت‌های آن را مصرف محصولات لبنی بویژه ماست و كفیر می‌دانند.

برای تهیه كفیر، دانه‌های كفیر را به شیر تلقیح می‌كنند. دانه‌های كفیر شامل باكتری‌ها و مخمرهای خاصی هستند كه در واقع مسوول ایجاد طعم ترش و گازدار كفیر هستند.

عواملی که خواص بی نظیر حسی را در کفیر ایجاد می‌کنند؛ صدای فش فش، طعم اسیدی ترش و نیرو بخش می‌باشد و یک شامپانی لبنی محسوب می‌شود. غلظت و قوام کفیر، مانند ماست رقیق است.


[ سه شنبه 4 بهمن 1390 ] [ 10:04 ب.ظ ] [ donya maleki ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آرشیو مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
بک لینک طراحی سایت