تبلیغات
کفیر نوشابه ای از دل طبیعت


کفیر نوشابه ای از دل طبیعت
 
قالب وبلاگ
نویسندگان


این دوغ به خاطر قارچ کفیر دارای خاصیت :

رفع ورم معده و روده و التهاب معده
مفید برای کمخونى
مفید برای رفع فشار خون
مفید برای رفع انواع بیمارىهاى پوستى
رفع بیماری های صفراوی و یرقان
رفع اسهال و یبوست
نراحتی های اعصاب و رفع انسداد سرخرگ ها

بسیار مفید است .


قارچ کفیر در برخی سوپرمارکت ها بفروش میرسد .


خاصیت های زیادی به کفیر نسیت میدهند و آن را به شیر مادر نزدیک میدانند . از عفونت در بدن جلوگیری میکنه .برای یک لیتر شیر به اندزه دو ق سوپخوری قارچ بکار میبرن.کفیر وارد خون شده و با عث ایجاد آرامش در فرد میشود و خواب آور ملایم است . بهتر است به آن نمک اضافه نشه . ولی اشکال خاصی نداره . عرق نعنا و کاکوتی و آویشن بسیار مطبوعش میکنه .این نوشیدنی به خاطر تخمیر گازدار میشه .

این قارچ رشد زیادی داره . کفیر نباید در حینی تخمیر در جای سرد مانند یخچال قرار بگیره یا مقابل نور مستقیم باشه . ولی بعد از صاف شدن میشه تیو یخچال بذارین .



از کفیر چه می دانید؟


کفیر یک نوشیدنی ترش و گازدار و یک فرآورده حاصل از تخمیر شیر است. در حقیقت کفیر یکی از قدیمیترین فرآوردههای شیر است که سرمنشاء آن را به سرزمین قفقاز نسبت دادهاند...

کفیر یک نوشیدنی ترش و گازدار و یک فرآورده حاصل از تخمیر شیر است. در حقیقت کفیر یکی از قدیمیترین فرآوردههای شیر است که سرمنشاء آن را به سرزمین قفقاز نسبت دادهاند. مردمان قفقاز به داشتن عمری طولانی شهرت دارند که یکی از علتهای آن را مصرف محصولات لبنی بویژه ماست و کفیر میدانند. برای تهیه کفیر، دانههای کفیر را به شیر تلقیح میکنند. دانههای کفیر شامل باکتریها و مخمرهای خاصی هستند که در واقع مسوول ایجاد طعم ترش و گازدار کفیر هستند. کفیر در درمان بیماریهای مختلف نقش موثری داشته و در مقایسه با ماست علاوه بر باکتریهای زنده از ویژگیهای تغذیهای بیشتری برخوردار است.

برای تهیه کفیر، شیر را بعد از هموژنیزاسیون، پاستوریزه کرده سپس آن را خنک و دانههای کفیر را به شیر اضافه و جهت تخمیر آن را به مدت 24ساعت در گرمخانه قرار داده تا تخمیر شود. مرحله بعد سرد کردن و سپس صاف کردن به منظور جداسازی دانههای کفیر و سپس بستهبندی قسمت مایع آن است.


ویژگیهای تغذیهای و درمانی کفیر
کفیر منبع کامل پروتئین بوده و حاوی تعداد زیادی از اسیدهای آمینه ضروری برای سلامت بدن است. از جمله این اسیدهای آمینه تریپتوفان بوده که ماده مناسبی برای تمدد سیستم عصبی است. از آنجا که این محصول موجب جذب و ذخیره کلسیم و منیزیم میشود، در نتیجه در تقویت سیستم عصبی موثر است و در افرادی که از بیخوابی و استرس رنج میبرند میتواند آرامبخش و کمککننده باشد.


کفیر محصول غنی از آنزیم بوده و حاوی میکروارگانیسمهای مفیدی است که به تعادل اکوسیستم داخلی بدن کمک کرده و به علت داشتن مخمرهای مفید باعث کنترل و از بین رفتن مخمرهای پاتوژن در بدن میشود.


کفیر به عنوان منبع غنی از ویتامین K ، کلسیم و پتاسیم به شمار میرود. لذا در متعادل کردن فشار خون تاثیر بسزایی دارد.


این محصول منبع بسیار مهمی از ویتامینهای گروه B خصوصا ویتامین 21 B و 1 B میباشد. همچنین این محصول به سیستم گوارشی کمک میکند تا سایر ویتامینهای این گروه بیشتر جذب بدن شده و کمک شایان توجهی در شادابی پوست و بالا بردن طول عمر دارد.


کفیر از طریق بهبود هضم لاکتوز و بالا بردن مقاومت بدن نسبت به لاکتوز خصوصا در افرادی که مبتلا به عدم تحمل لاکتوز هستند، میتواند نقش مفید و ارزندهای داشته باشد.


باکتریها و مخمرهای فعال در کفیر نسبت به ماست ارزش تغذیهای بالاتری را فراهم میکند که به عنوان تغذیه تکمیلی برای زنان باردار و شیرده توصیه میشود. از آنجایی که اندازه دلمه کفیر از ماست کوچکتر بوده لذا هضم راحتتری دارد.



این محصول به بالا بردن سیستم ایمنی بدن کمک میکند و قادر خواهد بود در جلوگیری و کمک به درمان بیماریهایی از قبیل سرماخوردگی، بیماریهای عفونی، سرطان و... موثر باشد.




منبع جام جم
[ سه شنبه 18 بهمن 1390 ] [ 04:44 ب.ظ ] [ donya maleki ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آرشیو مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
بک لینک طراحی سایت