تبلیغات
کفیر نوشابه ای از دل طبیعت


کفیر نوشابه ای از دل طبیعت
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
متچینکف یکی از محققین دانشگاه نیوجرسی آمریکا٬ در مورد علل ژیری زودرس معتقد است که وجود مواد حاصله از فعالیت های میکروب های ناشی از گندیدگی در روده باعث ژیری زودرس و کوتاهی عمر می شود و مصرف شیرهای تخمیری مانند کفیر با تغییرات PH محیط روده مانع رشد و نمو و فعالیت این باکتری های مضر شده و در نتیجه موجب ازیاد عمر می گردد. بنابر این به شما توصیه می گردد حتما روزانه ۱ الی ۲ لیوان کفیر به عنوان نوشیدنی در وعده های غذایی خود جا دهید که همیشه شاداب باشید.

--------------------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه ماست کفیر

ماست کفیر

 

برای تهیه ماست کفیر باید هنگام تهیه نوشیدنی اجازه دهید که نوشیدنی شما غلیظ تر شود (مدت زمان بیشتری خارج از یخچال نگه داری کنید) سپس آن را برای مصرف آماده کنید اما به آن آب نیفزایید.

حال می توانید از این محصول به عنوان ماست استفاده کنید. در صورتی که مایلید ماست غلیظ تری داشته باشید٬ نوشیدنی را در کیسه پارچه ای تمیزی ریخته و از جایی آویزان کنید و یا در جایی قرار دهید که آب آن به راحتی خارج شود و به غلظت دلخواه شما برسد٬ سپس مورد استفاده قرار دهید.

----------------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه پنیر کفیر

برای تهیه پنیر کفیر ابتدا ۱ لیتر شیر را می جوشانیم سپس ۳ قاشق غذاخوری نوشیدنی کفیر را که از قبل داشتیم به آن می افزاییم و دوباره ۵ الی ۷ دقیقه بهم می زنیم تا به حالت بریده بریده شده و به اصطلاح ببرد. سپس شیر را از توری ریزی رد می کنیم و مواد داخل توری را در پارچه تمیزی ریخته و در سبدی که روی کاسه قرار داده ایم می گذاریم٬ به طوری که آب باقیمانده آن به راحتی بتواند خارج شود. جسم سنگینی را هم روی آن قرار می دهیم. پس از مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت (بسته به میزان سفتی دلخواه شما در مورد پنیر) پنیر آماده شده و می توان برای مزه دار کردن آن را در آب نمک جوشیده و سرد شده قرار داده و در یخچال نگه داری نمود.

 

پنیر خامه ای

برای تهیه پنیر خامه ای می توانید هنگام تهیه نوشیدنی کفیر مدت زمان بیشتری آن را خارج از یخچال نگه دارید تا نوشیدنی شما غلیظ تر شود. سپس مانند زمانی که می خواهید از نوشیدنی استفاده کنید٬ آن را آماده کرده ولی به آن آب نیفزایید. نوشیدنی را در پارچه تمیزی ریخته و آویزان کنیدو یا در جایی قرار دهید که آب آن خارج شود. (می توانید در این مدت در یخچال نیز قرار دهید) بعد از مدت ۱۲ ساعت پنیر خامه ای شما آماده است.

-------------------------------------------------------------------------------------------

کفیر و اثرات آن بر زیبایی

نوشیدن روزانه ۱ تا ۲ لیوان کفیر برای داشتن پوستی شاداب توصیه شده است.

از کفیر می توان برای پاک کردن آرایش نیز استفاده کرد٬ تهیه این پاک کننده آرایش بسیار ساده است. شما تنها به یک قاشق چای خوری روغن بادام و دو قاشق غذا خوری دوغ کفیر نیاز دارید. بعد به کمک یک پنبه می توانید از این پاک کننده طبیعی استفاده کنید و اثر معجزه آسای آن را روی پوستتان احساس کنید.

یک ماسک زیبایی طبیعی و آسان

برای تهیه ماسک زیبایی از کفیر می توانید از باقیمانده کفیر که به شیشه تهیه آن می چسبد استفاده کنید. کفیر با اثر سفت کننده و مرطوب کننده خود به پوست شما شادابی بسیاری می بخشد. تنها کافی است کفیر را روی صورت خود به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید و سپس با آب بشویید. حتما شما هم اثر آن را روی پوستتان احساس خواهید کرد.

منبع:   kikaycorne

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تهیه دسر با کفیر

یک نوشیدنی بسیار ساده و مفید

۲ لیوان کفیر تازه

۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی (به طور مثال روغن ذرت)

۱ قاشق عسل (دلخواه)

میوه تازه به میزان لازم (از انواع میوه مانند توت فرنگی٬ موز٬ کیوی٬ انبه و ... می توانید استفاده کنید)

همه مواد را در مخلوط کن به خوبی مخلوط کنید. نشیدنی شما آماده است!

این نوشیدنی را می توان همراه وعده های غذایی و یا به عنوان میان وعده استفاده نمود. این نوشیدنی به دلیل داشتن ویتامین های بسیار می تواند به عنوان صبحانه استفاده شود.

..............................................................................

دسر سرد(بدون چربی)

۲ فنجان کفیر تازه

۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

۱ قاشق غذاخوری موسیر یا پیازچه خرد شده

۱ قاشق غذاخوری لرد لیمو

۱ قاشق مرباخوری سیر خرد شده

۱ قاشق غذاخوری نمک

۱ قاشق غذاخوری ژلاتین حل شده

تمامی مواد به جز ژلاتین را مخلوط می کنیم. سپس ژلاتین را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم. برای طعم بهتر، دسر را ۶ تا ۸ ساعت در یخچال قرار دهید.



[ دوشنبه 3 بهمن 1390 ] [ 09:49 ب.ظ ] [ donya maleki ]
نظرات
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آرشیو مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
بک لینک طراحی سایت